Minut on asetettu Vihreiden ehdokkaaksi Oulun kaupunginvaltuustoon kuntavaaleissa 2017. Olen ollut Oulun kaupunginvaltuustossa jäsenenä yhden kauden ja sitä ennen Oulunsalon kunnanvaltuutettuna kaksi kautta. Politiikassa haluan toimia vaalisloganini mukaan Ihmisten ja inhimillisyyden puolesta.

Valtuustossa tehdään päätöksiä nimenomaan kuntalaisia, ihmisiä, ajatellen. Siellä ei pidä ajaa pelkästään omaa tai oman viiteryhmän etua vaan sitä, mikä on kaikille kaupunkilaisille hyväksi. Tähän ajatteluun olen pyrkinyt ja pyrin jatkossakin perustamaan kaikki päätökseni.

Haluan olla tekemässä myös sellaista politiikkaa, joissa inhimillisyys on aina mukana. Siksi vaaliteemani käsittelevät työllisyyttä, varhaiskasvatusta, koulutusta, vanhuksia, joukkoliikennettä, maahanmuuttajia, terveellistä rakentamista sekä virkistävää ympäristöä. Nämä kaikki ovat asioita, jotka koskevat meitä kaikkia tavalla tai toisella eikä inhimillisyyden näkökulmaa pidä niissä missään unohtaa. Ei edes tiukan talouden aikana.

Jos koet, että haluat työni jatkuvan ja olet teemojeni puolella, voit halutessasi tukea myös kampanjaani. Näiltä sivuilta löytyy linkki myös siihen.