Oulun vaalipiirin vihreät ovat valinneet minut eduskuntavaaliehdokkaaksi kevään 2015 vaaleihin. Olen Oulun kaupunginvaltuutettu, rakennuslautakunnan puheenjohtaja, maakuntavaltuuston sekä Osuuspankin edustajiston jäsen.

Olen asunut Suomessa lähes 30 vuotta. Olen aina ollut kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista mutta innostuin varsinaisesti osallistumaan politiikkaan, kun minut pyydetiin Vihreiden kunnallisvaaliehdokkaaksi vuonna 2004.

Ennen kuntaliitosta toimin kaksi kautta mm. Oulunsalon kunnanvaltuutettuna sekä palvelulautakunnan varapuheenjohtajana, sivistyslautakunnan, tarkastuslautakunnan, seutuvaltuuston ja Uuden Oulun palvelujen järjestämisen toimikunnan jäsenenä. Olen ollut myös Vihreä Oulunsalo ry:n ja Oulun vaalipiirin vihreiden puheenjohtaja.

Haluan erityisesti puolustaa politiikassa tasa-arvoista, suvaitsevaa sekä kehittyvää pohjoista: kaikilla ihmisillä riippumatta iästä tai asuinpaikasta on oikeus työhön ja hyviin peruspalveluihin, kuten esimerkiksi terveyspalvelut, koulutus sekä joukkoliikenne. Se tarkoittaa myös sitä, että vihdoinkin hyväksytään myös maahanmuuttajien olevan pysyvä ja toimiva osa yhteiskuntaa. On tärkeää pitää myös rakennetusta ympäristöstä ja luonnosta hyvää huolta, jotta se toisi virkistystä ja iloa vielä seuraavillekin sukupolville.

Jos haluat osallistua kampanjaani, ota rohkeasti yhteyttä!