4.6.2012 Oulun Vihreä kunnallisjärjestö vahvisti ehdokkuuteni syksyn kunnallisvaaleissa. Oulunsalon sijasta olen ehdolla nyt tulevan Uuden Oulun kaupunginvaltuustoon. Vuodesta 2005 olen ollut kunnanvaltuutettuna Oulunsalossa ja siitä työstä viime vuodet on mennyt paljolti jo Uuden Oulun rakentamiseen mm. Palvelujen järjestämisen toimikunnassa.

Paljon työtä on tehty ja paljon on vielä tekemättä. Tavoitteena  on, että jokainen Uuden Oulun asukas saa helposti tarvitsemansa lähipalvelut (päivähoito, koulut, terveysasemat jne.) myös jatkossa. Samoin toimivalla joukkoliikenteellä on turvattava, että myös kaikista uusista kaupunginosista pääsee yhtä helposti asioimaan kaupungin keskustaan. Uusi Oulu tulee olemaan pinta-alaltaan todella suuri kaupunki mutta sen jokaisen kolkan tulee pysyä sellaisena, että asuminen on siellä mahdollista. Tätä työtä ja paljon muuta toivon pääseväni tekemään myös Uuden Oulun kaupunginvaltuustossa.