Olen kierrellyt mm. Oulussa ja viikonloppuna Kuusamossa, Taivalkoskella ja Pudasjärvellä tapaamassa ihmisiä. Olen keskustellut heidän kanssa monista asioista. Monet ovat huolissaan vanhusten ja lapsiperheiden asemasta, mm. siitä, että vanhusten luona käyvät kodinhoitajat vaihtuva tiheästi. Siten aina uudet työntekijät joutuvat uudestaan ja uudestaan opettelemaan jokaisen asiakkaan tarpeet. Tämä ei liene kenenkään etu. Myös lääkäripula puhututtaa ihmisiä. 

Monet tapaamistani ihmisistä ovat olleet myös sitä mieltä, että kansanedustajat unohtavat annetut lupaukset heti kun ovat päässeet eduskuntaan. Toivottavasti nämä vaalit palauttavat heidän uskonsa politiikkaan ja politiikkoihin. Monet ovat olleet ilahtuneita myös siitä, että maahanmuuttajia on ehdolla ja nähneet sen merkkinä demokratian toimivuudesta. He ovat toivottaneet minulle kovasti onnea ja menestystä. Eduskuntaan on siis ehdolla myös toisenlainen vaihtoehto!